Hoe kies je de juiste mode stijl

Leren Tas In Verschillende Kleuren In De Kamer

Mode kan iedereen helpen zich goed te voelen op deze koude oudejaarsavond. Mode luistert enigszins naar onze diepe behoeften, onze basisbehoeften. Maar het stelt ons ook voor keuzes. Keuzes of we die opties kiezen die aansluiten bij onze diepste behoeften.Sommige keuzes kunnen volledig in strijd zijn met ons basiszelf.

Mode keuzes zijn interessant voor iedereen die gelooft dat mode een essentieel onderdeel is van ons wezen.Wij geloven dat mode ons kan helpen weg te blijven van diepe depressies en een laag gevoel van eigenwaarde. Sommige onderzoeken wijzen uit dat personen die zich aan andere mensen vertonen om zich te kleden typisch een hoger gevoel van eigenwaarde en persoonlijkheid hebben.

Hoe kies je de juiste mode stijlen die betrekking hebben op de meest uitstekende jurk voor de meest prachtige en unieke look?

Denk aan uw lengte, lichaamsbouw, huidtype, haarkleur en gelaatstrekken. Kies ook die kleding die perfect is voor de gelegenheid.

Wit – Ideaal voor een lichte teint, delicate outfits en outfits met een lichte kleur.

Zwart – Als u beslist een zwart pak gaat dragen, is het aan te raden een zwarte broek of rok te kopen. De zwarte schoenen zijn heel elegant en verfijnd, perfect voor een verfijnde, professionele look.

Blauw – Op de lijst als een van de meest populaire kleur keuzes voor een paar jeans is het ook voorgesteld dat je gaat voor lichtblauwe tops. U kunt ook kiezen voor lichte zigeuner tops, jurken die worden beschreven om een zachte romantische gevoel hebben.

Rood – De rode tops, blazers en jasjes zijn gewaagd en sprankelend. Het dragen van rode tops kan u helpen om uw vurige persoonlijkheid en prachtige figuur te laten zien. Rood kan je een show-stopper maken en een echte head turner die iedereen en iedereen in de gaten zal houden.

Geel – De bloemen- en geometrische prints zijn super chique en worden het best gedragen in kleine bijeenkomsten. De outfits met geometrische patronen zijn door de jaren heen een super chique keuze geweest.

Oranje – Hetzelfde als rood, de oranje tinten passen het beste bij mensen met een warme en gele huidskleur. Blijf uit de buurt van marineblauwe of donkere kleuren, want die zijn zeer Color Layer en Print Limited.

Groen – De glinstering van bladeren en het gras is super schattig en super hip. Het grasmotief kan als onderdeel fungeren in bloem- en natuurelementen en een artistiek element verwerken.

Bruin – De bruintint geeft een rijke en diepe aardetinten kan mooi en trendy zijn, zolang je stukken kiest met effen kleuren zoals donkerrood en aardetinten.

Paars – De baby dolly tinten en de heldere kan elegant bijzonder trendy, maar je moet kiezen meer neutrale materialen zoals kant of zacht en zacht en je hebt een vitrines een verfijnde look die is vleiend. Ontwerpbureau Arnhem

Spice blue – Uw aqua romantische scallopigan kan fungeren als een middel om deze trend te incorporeren.

De rest van de outfit kan ook een cutting edge spelen om uw fashion statement of het nu edgy en chique, scherp gevoel van beweging.

Leave a Reply

Your email address will not be published.