Hoe maak je je eigen juwelen?

Edelstenen armband

Sieraden kunnen van veel verschillende metalen worden gemaakt. De meest populaire en kostbare is goud. Er zijn vele andere edele metalen, maar goud is zeker de grootste verkoper en levert de meeste waarde. In feite kun je gouden sieraden kopen en ze bewaren als investering of dragen. De zorg die ik hierboven noemde is dat de reactie van het metaal met een bepaalde omgeving (lucht, bodem, huid, enz.) de waarde kan beïnvloeden.

Probeer voorwerpen te kopen die geen effect hebben op het milieu. Wij laten bijvoorbeeld onze handtassen niet in laboratoria liggen omdat de kans bestaat dat er chemicaliën in de handtas terechtkomen. Wat we wel doen is onze sieraden in het juwelendoosje doen. Het gebeurt wel eens dat onze hangers reageren met minerale oliën op onze polsen en verkleuring veroorzaken. Als dat gebeurt, kopen we gewoon een andere hanger. Wat als het beschadigd of gebroken is?

De meeste edelmetalen zoals goud, zilver, platina en sterling zijn voorzichtig met betrekking tot milieu-allergieën. Je wilt je zilveren sieraden bijvoorbeeld niet meenemen naar de kapel omdat de kans bestaat dat er kleine deeltjes viooltjes in de lucht zitten en ook chroom. Ik heb eens een sterling zilveren bedeltje gekregen van een dame die een universiteitsboekhandel wilde beginnen. Toen zij het ontving, was het echter bedekt met een laagje dat afkomstig was uit een blik melkpoeder. Toen zij het oppervlak aanraakte, kwamen de kleine gehaakte kraaltjes ook allemaal tevoorschijn. In een ander geval, bij een honkbalwedstrijd, gaf ik lederen halskettingen weg met daaropWR HangiApplelo leder cordial bamboe en SurfIcam leder cordial zaden. Deze kralen werden verwijderd voordat het eten werd genuttigd. Interessant was dat, nadat de schaal was weggehaald, de koorden nog steeds een deel van hun eigenschappen hadden. Toen ik probeerde het rooster te verwijderen, hadden de koorden het moeilijk om losgetrokken te worden.

De mogelijkheid van brand tijdens Juwelen sessies kan ook vermeden worden door de volgende suggesties op te volgen: Wanneer u een hanger om uw pols wikkelt, wees dan voorzichtig dat u zich niet verbrandt. Als u voelt dat het metaal te heet is, kunt u het eraf halen om het vuur te doven. Neem nooit uw diamant of juwelen set mee naar het — vinger eten — gebied. Een paar minuscule gaatjes zijn niet genoeg om de sieraden zo te maken als het leven in de directe omgeving. Met het risico aottoman onbetaalbare sieraden te verliezen, is het beter ze niet nat te maken. Het is mogelijk om het te laten drogen op de washand, maar als het in beeld komt, leg het dan in de — vingervoedingsplant. De veiligste manier om juwelen te bewaren is ze op een veilige manier te bewaren. Gebruik hiervoor — de — instelling. Verwijder de stempel en — stop de — zetting niet direct in het sieraad. — Het is de kraal die gezet moet worden, maar de — oorbel zetting die goed is — voor het zetten zonder het kristal te beschadigen. De — kraal — oorbel zetting is ook — belangrijk — voor neutrale zilverplastic armbanden. Bij het maken van een kralenketting moet u nooit — kralenkoord maken. De — haak is — tegelijk de — hoepel voor het grootste deel. Het handvat van de — kraal is de haak van de — kraal. — De — kraal armband wordt gebruikt om de — kraal en — oorbel om te wikkelen en aan alle kanten van de — kraal nog een setje — studs te bevestigen. — Het handvat van de kraal is het gedeelte dat het handvat onafhankelijk van de kraal vasthoudt.

Opbergen

Als de druppelafdruk er vochtig uitziet, berg hem dan op in het zakje met het deksel erop. Zorg ervoor dat de lucht eruit is voordat u het opbergt. Vermijd het opbergen — van de kralen in een — kamer van een volwassene. We gebruiken doek. Houd het uit de buurt van direct zonlicht of hitte. — Laat het stof neerdwarrelen en wegwaaien van — het glas. Aan de andere kant, laten we de kamertemperatuur– — omdat het de ijzers zal beschadigen. — Er zijn verschillende lengtes van de snaar die u moet hebben. Het lage uiteinde is 1 inch, het midden uiteinde is 2 ½ inch, en het lange uiteinde is 3 inch lang.

De volgende keer dat u een sieraad nodig heeft, pak dan uw — vuil op en bekijk het zoals u een — sinaasappel zou bekijken. Kies de beste kleur voor u en uw kind. Een kind kan er alleen goed uitzien in — heldere, frisse kleuren. Vergeet niet dat u kleuren kunt — combineren die op elkaar lijken, maar niet precies — hetzelfde zijn. Bijvoorbeeld, een gele en een blauwe is een mooie combinatie, maar een rode en een paarse is een goede combinatie. Hetzelfde geldt voor patronen. Er zijn patronen die in dezelfde richting gaan, maar niet precies.

Als u iets koopt, let dan op de kosten van het stuk en de verzendkosten. — Een stevig stuk kan een mooi geschenk zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.