Lingerie voor mannen

Foto Van Zwarte Kleding Op Hangers

Vrouwenlingerie maakte vroeger geen deel uit van hun dagelijks leven, zelfs niet in het Westen. Vooral ongehuwde vrouwen hielden hun lingerie geheim voor hun echtgenoten. Vrouwenlingerie werd gezien als een seksueel voorwerp, en men geloofde langs de Rhône dat de beste vorm van liefdesrelatie die tussen twee vrouwen was.

In het naoorlogse Europa veranderde de rol van lingerie drastisch toen vrouwen de arbeidsmarkt betraden. Omdat vrouwen nu in een rol terechtkwamen die zij geacht werden te vervullen, brachten zij hun eigen lingerie mee toen zij gingen sporten. Het modelleren van lingerie werd een serieuze job perk. Voor vrouwen veranderde de veranderende rol van lingerie het concept voor mannenlingerie. In plaats daarvan begonnen vrouwen korsetten en kousenbanden te dragen. In de jaren 1950 was het bijna uniseks; veel vrouwen knoopten hun korset los om te gaan werken. Maar bepaalde stijlen lingerie begonnen plotseling op te duiken op de markt. Vrouwen begonnen bijvoorbeeld te experimenteren met jarretelgordels.

In 1975 werd de allereerste lingeriewinkel geopend in een kleine Parijse salon. Jaren later, in 1992, werd het eerste lingeriemodehuis uitsluitend voor vrouwenkleding geopend. De lingeriemode begon het resterende percentage van de markt in tweeën te delen: mannen- en vrouwenkleding. In de volgende decennia zocht de lingeriemode voortdurend naar manieren om twee concepten tegelijk te projecteren – het idee dat twee gespecialiseerde geslachten tegelijkertijd elkaars seksuele kenmerken konden controleren, en het idee dat vrouwen zo pervers konden zijn als ze wilden.

Vandaag is de herenlingerie merkbaar vooruitgegaan samen met de dameslingerie. Toch zijn ze nog steeds van elkaar te onderscheiden, d.w.z. dat de vervaardiging van kousen nog steeds een groot deel van de markt voor dameslingerie uitmaakt.

De laatste tijd zijn veel moderne herenlingeriezaken begonnen met de verkoop van hun eigen merk herenlingerie. In het verleden werden lingeriemerken bijna altijd alleen door mannen verkocht, wat het extreem gentialistische karakter van mannen en hun verlangen om gefetisjiseerd te worden weerspiegelde. Naarmate er meer vrouwen op de werkvloer kwamen, begon het concept van herenlingerie echter te evolueren. Omdat de meeste lingeriefabrikanten zich concentreerden op de productie van vrouwenproducten, begon mannenlingerie een kleine markt te worden. Dit is de reden waarom verschillende fabrikanten uniseks lingerie begonnen te creëren. Zij probeerden de mannenmarkt aan te boren door lingerie voor mannen te maken die er zeer sterk uitzag en aanvoelde als vrouwenproducten. Aldus begon men minder voorliefde te hebben voor mannenlingerie.

Vandaag is de markt voor herenlingerie in de nipte meerderheid, waarbij dameskousen het grootste deel van het overschot uitmaken. Nog eens twee procent van de markt gaat echter naar herenkleding. Naast glamoureuze gewaden, sexy kostuums en elegante accessoires omvat herenkleding ook onderkleding in verschillende stijlen en magazijnen van verschillende stijlen en materialen. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende tinten en kleuren. In principe, als mannen voor een retro look willen gaan, kunnen zij experimenteren met zijde, sheer, stretch, en Franse merknamen. Voor een Calvin Klein hemel, is het mogelijk om te gaan met de Sky high, Strauss en de minimale stijlen. Voor een nichemarkt, zoals diegenen die zich richten op zeer sexy intieme kleding, zoals Tigerse Feminine, hebben zij zeer sexy stijlen gecreëerd. Lingerie Rotterdam

Vandaag de dag kunnen mannen echter zo sexy zijn als ze maar willen. Mannenlingerie weerspiegelt hetzelfde instinct als de lingerie van een vrouw, namelijk een stemming tussen hen beiden creëren waardoor zij de jouwe zal willen zijn. Mannenlingerie verkoopt als warme broodjes, van Major General-winkels tot elitaire designerwinkels. Wat de lingerie voor vrouwen betreft, is er nog een niche te ontdekken. Hoewel lingerie een uniseksafdeling van dameslingerie is geworden, hebben vrouwen nog steeds hun eigen behoeften die van tijd tot tijd verschillen. Hoe dan ook, er is een opkomende vraag naar mooie en sexy herenlingerie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.